Formidling

Rundvisning

Det lille grønne bord med vin på.jpg

Vi har rigtig meget at vise frem, og vi elsker at få besøg. Vi afholder rundvisninger på taget for grupper med op til 40 personer. Vi kan tilpasse rundvisningen efter jeres ønsker, men som udgangspunkt fortæller vi om hele processen bag tilblivelsen af tagfarmen, om alle vores benspænd og succeshistorier. Vi kommer ind på den daglige drift, mål for fremtiden, og hvorfor vi i det hele taget mener, at Urban Farming og Rooftop Farming er nødvendigt i byen. Vi slutter typisk af med én klassisk spørgerunde. Vi arrangerer gerne kaffe/kage eller frokost, og vi er meget åbne for at koble det til arrangementer som fredagsbarer, konferencer eller møder.

Vi ville foretrække hvis rundvisning kunne foregå på hverdage imellem kl. 10 og 16 (undtagen onsdag), men er generelt ret fleksible i forhold til tidspunkt.

Ønsker du at booke en rundvisning? Send en mail til farmengro@gmail.com

 

oestergro_billede_workshops.jpg

Oplæg og læringsforløb

Siden vi startede projektet i 2014 har vi opbygget stor erfaring med økologisk taglandbrug. En erfaring vi meget gerne deler ud af. Alt efter Jeres ønsker har vi kompetente formidlere inden for emner som økologisk grøntsagsdyrkning, taglandbrug, grønne tage, økosystemer, bæredygtighed, grøn innovation osv. Vi har tidligere arrangeret læringsforløb for elever fra folkeskoler, landbrugsskoler samt KU og CBS. Vi kommer også meget gerne ud til private aktører og giver oplæg. Går du selv med planer om at starte en tagfarm eller en anden form for urban farm eller have, skal du heller ikke tøve med at hive fat i os.

Ønsker du et oplæg, enten hos os eller hos dig, så skriv til farmengro@gmail.com