Lej Farmen

mange mennesker på taget foran drivhuset.jpg

Fest på taget

ØsterGRO er en unik oase i byen og vi udlejer meget gerne vores skønne sted. Mangler du et sted til bryllup, barnedåb eller fødselsdag? Så vil vi meget gerne hjælpe. Med vores restaurant Gro Spiseri har vi alt der skal til for at skabe de perfekte rammer til din specielle dag. Vi har plads til 25 siddende gæster inde i vores drivhus, men i de varme måneder af året kan vi sætte vores telt op og afholde events for op til 60 stående gæster.

På ØsterGRO forsøger vi at skabe det bedst mulige ud fra det vi allerede har. Gro Spiseri anvender derfor kun 100% økologiske råvarer som vi får fra vores gode lokale leverandører. Hertil serverer vi et bredt udvalg af naturvine, hjemmelavede juices, øl, cider etc. Restauranten har åben hver aften fra torsdag til mandag og du kan booke bord samt læse mere på grospiseri.dk

Skriv dine ønsker til booking@grospiseri.dk også giver vi et uforpligtende tilbud.

 

Photoshoot og udstillinger

ØsterGRO er unik i København og har igennem tiden dannet rammen for alt fra optagelser af musikvideoer og bryllupsfilm til koncerter og showrooms for store mærker som bl.a. ADIDAS, AESOP, og Birger Mikkelsen. Vi er meget fleksible og hvis dine produkter lever op til vores krav om økologi kan det meste lade sig gøre.

 

Skriv en mail til farmengro@gmail.com og så skal vi se hvad vi kan gøre.